Mungesa e Armaldo Kllogjerit në shtrat mbrëmjen e djeshme, shqetësoi Olta Gixharin dhe Luiz Ejllin. Dy banorët u ngritën menjëherë nga krevati dhe nisën kërkimin në shtëpi për të gjetur Maestron.

Pasi e gjetën i thanë se u bënë merak që ai nuk po vinte të shtrihej. Armaldo i tha atyre se ishte në dhomën e rrëfimit dhe nuk kanë pse merakosen kot për të.

Advertisements

Më pas këngëtari dhe aktorja nisën ngacmimet, duke i thënë Maestros se pa të nuk rrihet në shtëpi. Ata të dy, duke folur me batuta, i thanë atij se e kanë shumë xhan, edhe pse e duan jashtë shtëpisë.

Pjesë nga biseda:

Advertisements

Luizi: Ti njëherë përgatitu

Armaldo: Jam shumë i përgatitur

Luizi: Tani fillon Big Brother-i. Tani fillojnë përballjet

Armaldo: Le të fillojnë. Ore ky kujton se më frikëson, më kërcënon dhe intimidon. Këtë punë ka ky. Dy fjalë, fjala e tretë intimidim, kërcënim, presion

Luizi: Edhe provokim

Armaldo: Kurse unë e kam, luftë, përqendrim dhe vigjilencë

Olta: Edhe argument

Armaldo: Argumente nuk ka gjë

Olta: Po të isha në vendin tënd do e rrisja shumë vigjilencën

Luizi: Edhe diplomacinë