Kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka akuzuar ambasadoren Yuri Kim se nuk e kryen si duhet detyrën e saj.

Sipas tij ajo ka marrëdhënie me anëtarë të qeverisë të cilët i japin mesazhe.

Advertisements

“Kur diplomati dashurohet në livadhin e qeverisë dhe ato të veshit ja kthen të gjitha në puthje qeverisë dhe shkelma opozitës ky është konflikt i hapur interesi. A do të të them unë ty, që është larguar tjetri, shumë i rëndësishëm, ambasador i filmuar. Të lutem, nuk flas kot, hiqe nga mendja se unë i lejoj vetes të flas kot,’’ – u shpreh Berisha në “Now me Erla Mëhillin”.

Yuri Kim paska një të dashur që i flet në vesh natën….

Advertisements

Sali Berisha: Mos shko më tutje, nuk e thashë këtë. Mos shko më tutje. Nuk e di unë a i flet natën në vesh, a i jep dosje, a i jep porosi. Mos më bëj të flas më shumë, njëri është larguar që këtu, por është i filmuar.

Seksi nuk është mëkat, mund të të dalë dhe një video

Sali Berisha: Është filmuar me…Lëre tani se nuk dua të flas më gjatë…