Ish kryeministri Sali Berisha ka publikuar spotin për protestën e datës 11 shkurt të thirrur në Tiranë.

Berisha thotë se në këtë ditë Shqipëria marshon drejt Tiranës dhe derdhet në të gjitha rrugët dhe sheshet e saj.

Advertisements

“Me 11 shkurt në ora 12:00 Shqipëria marshon drejt Tiranës! Tirana derdhet në rrugët dhe sheshet e saj”, shkruan Berisha.

Protesta do të nisë në orën 12 të së shtunës dhe qytetarët do të marshojnë drejt kryeministrisë.

Advertisements