Ka nisur i përlotur ky mëngjes në shtëpinë e Big BrotherVIP.

Të parët që janë zgjuar kanë qenë Valbona dhe Luizi teksa të dy kanë kujtuar Efin dhe kanë qarë.

Advertisements

Siç dëgjohet nga biseda e tyre të dyve u mungon shumë Efi teksa kanë nisur që sot të ndjejnë mall për të.

Luizi: Më duket sikur është duke dal nga dera për një kafe.

Advertisements

Valbona: Ishte bërë e bukura e dheut dje, do ja bëj rrobat gati një nga një

Luizi: Unë këtë të keqe kam që qaj një ditë me vonesë

Valbona: Mua më ka nxjerr mallin e gocës dhe tani do më mungoj shumë