Mëngjesin e sotëm një 70 vjeçar banues në qytetin e Pogradecit, ka gjetur vdekjen nga i ftohti. Lytfi Pilingji me origjinë nga Korça, prej vitesh jetonte në kushte jo normale banimi në qytetin e Pogradecit.

Gjatë këtyre viteve kanë qënë banorët dhe pronarë restorantesh ata që e mbanin me ushqim 70 vjeçarin ndërkohë që netët i ka kaluar i vetëm në pjesën më të madhe në afërsi të tregut industrial te këtij qyteti, aty ku policia e ka gjetur pa jetë mëngjesin e sotëm.

Advertisements

Paraprakisht edhe për ekspertët e policisë lokale mendohet se 70 vjeçari ka gjetur vdekjen nga i ftohti, pasi prej 2 ditësh në Pogradec temperaturat kanë qënë shumë të ulëta. Endacaku edhe në këtë moshë nuk e ndante një top futbolli nga vetja si për të treguar se në rininë e tij ka qënë një futbollist me të rinjtë e Skënderbeut.

Aq pasion e kishte futbollin sa edhe në rrugët e Pogradecit shfaqej duke luajtur i vetëm futboll. Policia ka bërë me dije se nga kqyrja paraprake e trupit nuk janë konstatuar shenja dhune ndaj dhe për këtë paraprakisht dhe ekspertët mendojnë se vdekja e 70 vjeçarit ka ardhur për shkaqe natyrale.

Advertisements

Grupi hetimor gjithnjë sipas policisë po punon për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes dhe përcaktimin e shkakut të vdekjes. Pista e vetme e hetimit është ajo e vdekjes nga i ftohti pasi 70 vjeçari Lytfi Pilingji një ditë më parë ka qënë duke lëvizur në afërsi të terminalit si dhe tregut industrial.