Dhuna e ushtruar ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha, ditën e sotme gjatë protestës mori vëmendje maksimale dhe të shumta kanë qenë reagimet në lidhje me këtë ngjarje të rëndë.

Përveç politikanëve, reagime të shumta ka patur edhe nga personazhe publikë, ku mes tyre ka qenë edhe Ina Kollçaku e cila shkruan mbi foton e Berishës së plagosur: “O Berishë! Të dua!”.

Advertisements

Më pas ajo shpreh admirmin për Berishën si Lider dhe mënyrën si e menaxhoi situatën, teksa më tej thekson se kjo nuk është mbështetje politike,.

Advertisements

“Nuk mendoj se kam parë ndonjëherë diçka kaq inspiruese sa një 80-vjeçar që ngrihet pas një grushti dhe mban në këmbë protestën!

Një lider është thjesht Lider! Ose je Lider, ose nuk je Lider! Në bëhesh Lider.

Për mendjemykurit kjo është filozofike, jo mbështetje politike! E urrej veten që më duhet ta shpjegoj”, shkruan Ina.