Atje lart në majën veriore të tokës, në Rovaniemin ndodhet fshati i Babagjyshit.

24 orë në ditë mund të shijoni imazhet magjike në peizazhin me dëborë dhe fshatin e Babagjyshit në Rovaniemi, Finlandë.

Advertisements

Aty, gjatë gjithë dhjetorit, zhvillohet një paradë e vërtetë e mijëra turistëve që udhëtojnë drejt Finlandës për një eksperiencë të paharrueshme, unike.

Shikoni se çfarë po ndodh drejtpërdrejt në këto momente:

Advertisements