“Qeros të dua, Anglinë apo mua?”. Kjo ishte pyetja e cila u bë në pak ditë virale në mbikalimin afër pallatit me shigjeta. Ishte surpriza e Alketës për partnerin e saj Ermalin.

Ky i fundit prej shumë vitesh jeton në Angli dhe dashurinë e tij e gjeti në Shqipëri. Arsyen e kthimit të tij është Alekta. Ata kanë 8 muaj bashkë por me sa duket dashuria e tyre duket shumë e madhe.

Advertisements

Ata nuk janë si të gjithë çiftet normale. Alketa dhe Ermali kanë bërë shumë çmenduri për njëri-tjetrin. Ajo mund të njihet ndryshe me pseudonimin vajza shqiptare që ka marrë më shumë lule sepse Ermali nuk lë ditë apo rast pa i dërguar dedikime.

Advertisements

Nuk është hera e parë që i ka bërë dedikim Alketa. Ajo i ka shkruar edhe në rrugë me tullumbace “Qeros të dua”. Ermali ka bërë çmenduri që ka ardhur brenda 5 orëve nga Londra në Shqipëri për Alketën.

Gjithashtu çifti ka bërë shumë çmenduri të tjera. Ermali ka udhëtuar 4 ditë me makinë për të ardhur e për ta takuar. Ata nuk po rijnë dot larg njëri-tjetrit dhe si e tillë dashurinë e shprehin në forma të ndryshme edhe në rrjetet sociale. Por ende nuk kemi një vendim nëse do e lej Anglinë qerosi i Alketës për të dhe cilat do jenë hapat në të ardhmen.

Ditën e sotme çifti ishte i ftuar në emisionin “Shqipëria Live” në Top Channel, ku tregoi se si janë njohur. Ermali tregoi se nuk do e lërë Anglinë por sigurisht do marrë Alketën me vete.

Intervista me çiftin:

Rusi: Prisnit që të bëheshit kaq viral?

Alketa: Nuk prisnim të përhapej ashtu. Kur na i nisnin kaq shumë, i thosha Ermalit shiko çfarë po ndodh.

Rusi: Pse ai mesazh? Është bërë si meme, pse atë çarçaf?

Alketa: Me zor e kam gjetur aq të madh. Të them të drejtën e kam bërë si formë shakaje. Distanca ka gjërat e veta. Kemi 6 muaj bashkë.

Rusi: Ti Ermal e bën jetën mes Anglisë dhe Shqipërisë?

Ermali: Po, e bëj jetën gati gjysmë për gjysmë, sa në Angli e sa në Shqipëri

Rusi: Kjo kohë nuk ju mjafton?

Alketa: Jo

“Qeros të dua, Anglinë apo mua?”/ Ermali ka një

Rusi: Si jeni njohur?

Alketa: Kur u tregoj njerëzve se si jemi njohur më shohin habitur dhe më thonë seriozisht e ke? Jemi njohur në një club nate dhe që ishte nga ai tipi i djemve që nuk e doja. Ermali më pa i pari mua.

Ermali: Mashkulli shikon vajzën të parën

Alktea: Po flirtonte gjatë gjithë kohës. Unë nuk doja që ta bënte këtë dhe unë i ktheva kurrizin. Ai më gjeti në rrjetet sociale.

Rusi: Ku e gjete ?

Ermali: Nga miqtë. Ishte dashuri me shikim të parë. Më pëlqente se si qëndronte, si shikonte. Më mundësoi një takim, dolëm, folëm, u njohëm.

“Qeros të dua, Anglinë apo mua?”/ Ermali ka një

Rusi: 6 muaj bashkë, kishte pakënaqësi nga largimi?

Alketa: Ne vajzat duam të kemi vëmendjen. Kishte disa momente që më mungonte prezenca e tij, qoftë në momente të mira apo të vështira. Ka ardhur dy ditë para se ti bëja surprizën.

Njëherë ka ardhur me makinë dhe nuk më kishte treguar. Kësaj radhe i kisha shkruar ‘po më mungon shumë, po mërzitëm’. Kjo fjalia e preku. Në 9 të darkës i thashë këtë, në 5 të mëngjesit më tha se po vjen.

Ermali: E bëra nga Podgorica linjën, pasi nuk kishte për në Shqipëri. Ishte për t’i hequr mallin dhe për të plotësuar një dëshirë të përbashkët.

Rusi: Pse i bën këto mesazhe?

Alketa: Të ndihet i veçantë. Ta kuptojë se sa shumë e dua dhe të jetë njeriu më i lumtur në botë.

Rusi: I ke dhënë përgjigje Alketës?

Ermali: Kam zgjedhur dashurinë, por duke e marrë me vete në Angli.

“Qeros të dua, Anglinë apo mua?”/ Ermali ka një

Rusi: Ky është plani për të ardhmen?

Ermali: Besoj në fillim të vitit tjetër do realizohet.

Rusi: Pse mos të vijë Ermali këtu?

Alketa: Ja kam thënë, pasi edhe pozicioni i tij këtu ka qenë i mirë. Por po mendojmë për të ardhmen e fëmijëve tanë dhe atje do jetë më mirë.

Rusi: Do kishe qëndruar këtu nëse Alketa do të kërkonte që të qëndroje këtu?

Ermali: Them se po, por do mundohesha që ta bindja ta merrja në Angli.