Euro dhe Dollari amerikan e nisin këtë javë pa ndryshime në tregun valutor.

Kështu sot dollari amerikan blihet me 118.5 lekë dhe shitet me 119.7 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 116.8 lekë dhe shitet 117.4 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 133.8 lekë dhe shitet me 135 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 118.2 lekë, ndërsa në shitje me 119.1 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 86.4 lekë dhe në shitje me 88 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.