Një video në Tik Tok që po bën xhiron e rrjetit, ka ngritur dyshime lidhur me raportin ndërmjet Bora Zemanit dhe Megi Pojanit.

Në video shfaqen momenti kur Megi i drejtohet Borës: “Bora a do që të më shajnë? Pse këmbëngul?”

Advertisements

Thënë kjo pasi moderatorja po iu rikujtonte anëtarëve komentet negative që i kishin dhënë javën e shkuar.

Gjithsesi këtë javë juria dha komente pozitive për Megin.

Advertisements

Një tjetër detaj që ngre dyshimet lidhur me marrëdhënien mes Borës dhe Megit, është se ky fragment nuk rezulton në Yotube.