Kryeministri Edi Rama bën me dije se rreth 130 mijë familje gjatë vitit 2022 kanë përfituar bonusin e bebes.

Advertisements

“Japim 40,000 lekë për fëmijën e parë, 80,000 lekë për fëmijën e dytë, 120,000 lekë për fëmijën e tretë.

Advertisements

Bonusi i bebes zbatohet nga Qeveria Rama dhe mbështet familjet e reja, pavarësisht statusit social-ekonomik.

Advertisements

Ceku përfitohet për të gjithë fëmijët e regjistruar në Shqipëri, pa dallim nëse kanë lindur këtu apo jashtë vendit”, shkruan Rama.

Artikulli paraprak“A erdhi Bora?” Detaji që ju ka ikur nga mbrëmja që po bën ‘kërdinë në rrjet (VIDEO)
Artikulli tjetërThirrjet e Ramës drejtuar SPAK, Meta nuk përmbahet: Liri a vdekje, kam armët më të forta