Psikologia turke, Nejla Avci ka bërë një deklaratë me të cilën i ka çuditur, por edhe frikësuar të gjithë.

Ajo ka thënë se byreku ndikon negativisht në zhvillimin e trurit.

Advertisements

Këtë deklaratë, ajo e ka bërë gjatë seminarit me temë “Mungesë vëmendjeje të çrregullimit hiperaktiv”.

Më tej psikologia turke ka thënë se ushqimet me sheqer të tepërt dhe karbohidrate janë duke ndikuar negativisht në zhvillimin e trurit.

Advertisements

Më tej ajo ka thënë këto fjalë:

“Çdo lloj ushqimi si byreku apo bugaçja ndikon në masë të madhe në çrregullimin e hiperaktivitetit dhe mungesës së vëmendjes.

Advertisements

Byreku pengon zhvillimin e trurit. Ndërsa sheqeri me energjinë e tepërt që jep, në mënyrë negative ndikon mbi trurin.”

Artikulli paraprakByrek, sallatë dhe kola, njihuni me politikanen shqiptare që ha në zyrë
Artikulli tjetërÇ’po ndodh me çmimet e hoteleve në Tiranë? 9 mijë euro kushton vetëm një natë