Ju ka ndodhur të qani në ëndërr? Zbuloni kuptimin që ka!

Ju ka ndodhur shpesh që të jeni zgjuar pas një ëndrre të keqe, dhe më pas përpiqeni të shpjegoni kuptimin e saj.

Advertisements

Po ashtu ju ka ndodhur që në ëndërr të keni qarë.

Advertisements

Të qarit në ëndërr ka disa kuptime, që nga dhimbja, marrja e një lajmi të mirë etj. Por sipas një shpjegimi psikologjik, e qara në ëndërr është gjithmonë shprehi e diçkaje që iu trysnon dhe që doni ta shfryni.

Të qarit me dëshpërim, do të thotë një ndjesi lirie, ndaj një mllefi të akumuluar ku më në fund në gjumë, keni mundësi të shpreheni lirisht.