Ndoshta s e.k si është gjëja e fundit që të vjen ndërmend kur je shtatzënë. Por kjo va.ret nga hor monet, ndaj nëse ke dëshirë të kryesh marrë dhë .nie dhe je shtatzënë, nuk ka asgjë të ke.q e, përkundrazi.

Por a është e rr.ez ikshme të shkundesh kur je shtatzënë? Sipas ekspertëve, mund të bësh se k.s sa të duash kur je shtatzënë!

Advertisements

Penetrimi është përfundimisht diçka e sigurt, në një shta tzëni normale. Theksojmë: normale. Nëse shtatzënia ka komplikime, se ksi nuk është zgjedhja më e mirë. “Është shumë e pagjasa që s e.k.si në shtatzëni të shka ktojë ab ort”, shpjegon Prof.Dr. Mary Jane Minkin:

“Marr ëdh.ëniet e rregullta s e k.s.u.ale nuk ndikojnë në shëndetin e shtatzënisë.” Sidoqoftë, duhet të merret edhe një aprovim nga ana e mjekut, sepse mund të ketë ndërlikime që e bëjnë të rr.ez ikshëm s.e k.sin gjatë shta.tzënisë.

Advertisements

“Se.k si është në rregull edhe nëse je shtatzënë me binjakë dhe trinjakë”, shprehet Dr. Christine Proudfit, sipas “bota sot”. Nëse ndjeni simptoma si dh.embja, shkarkime të pazakonta vag .inale, gj.a kosje, apo dhe mbje pas .s.e k.sit, duhet të vizitoheni patjetër.

Dhe si përfundim, bebja nuk i ndjen “gudulisjet” gjatë s.e ksit. Pe nisi g odet cerv iksin, i cili shërben si një barrierë për çfarëdo mund të përpiqet të hyjë brenda. Përveç c er viksit, lëngu am niotik e rrethon beben si një mburojë prej uji, që gjithashtu e mbron beben.

Advertisements

Artikulli paraprakMe 3 adresa Facebook-u, gruaja i nxjerr ‘bojën’ burrit te Arditi: Flet me k*rvat
Artikulli tjetërPas ‘Big Brother VIP’, Donaldi tregon se ka qarë për këtë vajzë