Moderatrja Xhemi Shehut është një ndër frigurat publikë e cila nuk tregon shumë për jetën e saj përsonale por së fundmi ajo iu ka dhënë mundësinë ndjekësve të saj në Instagram ta pyesin rreth gjërave të ndryshme.

Xhemi është pyetur edhe për “Big Brother VIP” dhe se cili ka qenë personazhi i saj i preferuar. “Më pëlqen koha e foljes”- ka thënë ajo, duke mos treguar emrin e asnjërit6 nga ish-banorët.

Advertisements