Së fundi ,ka qenë e ftuar në emisionin “Më lër të flasë” të binjakëve, Romeo dhe Donald Veshaj, ku aktorja shpalosi shumë gjëra.

Advertisements

Derisa u pyet se si e përshkruan me një fjalë “Big Brother VIP”, artistja tha “Spital psikiatrik”.

Përgjigja e saj ishte e pritshme duke qenë se personazhet brenda kanë përjetuar situata mjaft delikate që preknin dhe psikiken  e tyre.

Advertisements