Një meteor është filmuar në qiellin e Britanisë, në jugperëndim të Anglisë pak pas mesnatës të së enjtes, me pamje në Uellsin Jugor, Hertfordshire dhe West Sussex.

Rrjeti i Meteorëve në Mbretërinë e Bashkuar (UKMON), i cili drejton një rrjet prej 153 kamerash zbulimi që regjistrojnë meteorë dhe topa zjarri mbi MB, tha se topi i zjarrit u kap nga pesëmbëdhjetë nga kamerat e tij në orën 00:39 BST (23:39 GMT).

Advertisements