Në një lojë të bërë nga Top Albania Radio, këngëtari Ylli Baka ra në grackën e kamerës së fshehtë.

Advertisements

Këngëtari u telefonua për t’i thënë se në eventin e fundit ku kishte marrë pjesë mungonte një shishe verë dhe nga kamerat e sigurisë rezultonte se hajduti ishte ai.

“Unë vetëm e këndoj tre hajdutët, nuk jam vetë hajdut,” – u shpreh këngëtari i cili shkaktoi të qeshura në studio.

Advertisements

Për më gjatë, ndiqni videon që u postua në Instagram-in e Top Albania Radio.