Në tregun valutor, dollari sot këmbehet në blerje me 115.2 Lekë dhe në shitje 116.3 Lekë.

Euro këmbehet në blerje me 120.2 Lekë dhe në shitje me 120.9 Lekë.

Advertisements

Paundi britanik sot këmbehet me 140.3 Lekë në shitje dhe 141.7 Lekë në blerje.

Franga zvicerane këmbehet me 114.6 Lekë në blerje dhe 115.6 Lekë në shitje.

Advertisements

Dollari kanadez këmbehet me 88.1 Lekë në blerje dhe 89.3 Lekë në shitje.

Më poshtë po sjellim të dhënat e kursit të këmbimit për të gjitha monedhat e huaja.