Një pallat 6 katësh në zonën e Plazhit në Durrës, i cili ishte dëm tuar nga tërmeti i dy viteve më parë është she mbur mesditën e sotme me shpër thim të kontrolluar.

Nga shpër thimi nuk u konstatua asnjë dë m, ndërsa mësohet se për rrëzimin e tij u përdorën 300 furnela me 8 kg tr itol.

Advertisements

Ditën e djeshme banorëve të lagjes 13 në Durrës iu ka ardhur një parala jmërim nga ana e IKMT-së,

e cila ju kërkon që “sot nga ora 12:00 deri në orën 16:00 të dalin nga shtëpitë, si dhe të lënë dritaret hapur dhe të ulin televizorët dhe çdo gjë tjetër në tokë”.

Advertisements