Sot ka përfunduar afati për regjistrimin e kandidaturave për kreun e PD-së. Mësohet se dy kanidatët e vetëm janë Sali Berisha dhe Ibsen Elezi.

Njoftim i Komisionit të Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale:

Advertisements

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale njofton se:

Advertisements

Në përfundim të afatit të paraqitjes së kandidaturave për kryetar të PDSH, kanë shprehur interesim për këtë garë, konform Vendimit Nr. 12 dt 03.05.2022:

1. Z. Sali Berisha

2. Z. Ibsen Elezi

Mbledhja e ardhshme e Komisionit do të mbahet ditën e martë ora 11.00.