Ekspertja dhe punonjësja e se.k sit Sara Greenmore, ka folur për atë që ndodh brenda dyerve të një shtëpie publike.

Se.ksb omba Sarah është nga Nevada, SHBA, dhe duke folur për klientët e saj atje, ka pranuar se ka shkuar edhe me 7 burra brenda një nate, ndërkohë që fitimet e saj arrijnë deri në 10.000 dollarë për 13 ditë.

Advertisements

Ajo është shprehur se, akti me djemtë që kryejnë marrë dhënie se.k suale për herë të parë mund të zgjasë 20 sekonda,

Advertisements

me më të dobëtit dhe 1 minutë e 30 sekonda për adoleshentët më të fortë, me të cilët asaj i ka që lluar të punojë.

Madje Sara është përgjigjur se, puna që ajo bën nuk ka ndikuar negativisht në lidhjen e saj me

yllin po.rn ografik, megjithëse tanimë është single dhe mundohet që njëkohësisht të punojë e të gjejë edhe kën aqësi për vete tek klientët.