Zëvëndëskryeministrja, e cila vjen nga komuniteti boshnjak në Kosovë,

është parë sot duke u ushqyer në zyrën e saj.

Advertisements

Në një fotografi të postuar nga një asistente e saj, Redzepi shihet duke ngrënë byrek dhe coca-cola.

Fotografia që shfaq Redzepin duke ngrënë drekë,

Advertisements

është publikuar në të njëjtën ditë të shfaqjes në publik të një fotografie të saj me Numan Baliqin,

ish-deputetin e d ë n u ar për s u l m s e k s u a l.

Të hënën, në media u publikua një fotografi që dë shm onte mbi një takim të Redzepit me Baliqin. Takimi kishte ndodhur javën e kaluar.