Marrëdhënia e afërt mes Ilirit dhe Sabianit duket se nuk është më sis më parë. Këtë e konfirmoi këngëtari ndërsa ishte i ftuar në “Më lër të flas”. Ai tha se ishte zhgënjyer nga personi që e konsideronte vëlla. Përmes disa pyetjeve nga Romeo Veshaj, ai rrëfeu se Ilir Shqiri kishte përfituar nga mirësia e tij.

Romeo: Çfarë do të bëje ndryshe po të ishe sërish?

Advertisements

Sabiani: Nuk do shihja dot debate, do ta bëja ndryshe.

Romeo: Cili ka përfituar më shumë nga ty?

Advertisements

Sabiani: Vëllai im Iliri ka përfituar më shumë, nuk mund të flas nga jashtë, unë nuk do të ndryshoja si karakter, do gjeja një vëlla ose një motër aty.

Romeo: Kur do heqësh dorë nga muzika?

Sabiani: Kur të mos donte Zoti do ta lija muzikën.

Kujtojmë se balerini Ilir Shaqiri, i cili fitoi edhe çmimin e madh në Big Brother VIP krijoi miqësi me Sabianin brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.