Këngëtarja Fifi ka zbuluar mbrëmjen e djeshme një “borxh” që moderatorja Arbana Osmani i ka pa shlyer. Fifi tha se kishin lidhur bast nëse do lidhej apo jo brenda shtëpisë së Big Brother, gjë e cila nuk ndodhi.

Pyetje: Je mërzitur me Arbana Osmanin?

Advertisements

Fifi: Unë nuk di me rrejt, pavarësisht që disa lëvizje i kam bo palidhje. Lidhëm bast nëse do të dashurohesha brenda shtëpisë së Big Brotherit. Unë nuk dashurova brenda, ajo më ka një pal këpucë borxh dhe jam mërzit shumë që nuk mi ka la.