Përgjigjet e Lotarisë Amerikane kanë dalë pak minuta më parë. Tashmë të gjithë qytetarët që kanë aplikuar mund të kontrollojnë nëse janë përzgjedhur ose jo për të vijuar procedurat.

Në faqen zyrtare të llotarisë Amerikane bëhet me dije se aplikantët mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim, duke kontrolluar online nëse janë fitues ose jo.

Advertisements

Fluksi i madh ka bërë që faqka e Departamentit të Shtetit të bjerë për disa minuta, ndërkohë që tashmë është gjithçka në normalitet.

Advertisements

Klikoni në linkun më poshtë dhe më pas kliko “Check status”, vendosni të dhënat dhe më pas zbuloni nëse jeni një nga fituesit.