Kartmonedha kanë mbushur diten e sotme trotuarin e qytetit te Prrenjasit dhe disa prej banorëve nuk i kane rezistuar dot ‘lekut qyl’.

Ashtu sikuse do bënim shume prej nesh, banorët e vendit që janë gjendur aty ku kanë rënë paratë, shfaqen duke i mbledhur me qese në dorë.

Advertisements

Siç shihet në pamjet e publikuar nga ‘JOQ’ 4 burra po i mbledhin paratë që gjenden në tokë. Akoma nuk dihet se si kanë përfunduar ato para aty, dhe as sa është shuma e tyre.

Ekziston edhe mundësia që të jenë dhe fallco, apo lojë nga ndonjë person.

Advertisements

Gjithçka mund të pritet nga shqiptarët!