Edi Rama: Në Tiranë është totalisht investimi i kompanisë

Edi Rama: Ty të kanë informuar nga Komisioni Hetimor

Advertisements

Ktheve kurrizin? Sot në Sharrë nuk incenerohet

Advertisements

Edi Rama: Mir çfarë bëhet

A do të ikësh tani

Advertisements

Edi Rama: Si keni qenë? Vazhdo fol, ti vijo bëj propagandë….(u drejtohet të tjerëve) I keni marrë lekët e paketës së rezistencës, sot i morët?

Do më zoti Rama se kam akoma)

Edi Rama: (vijon flet me të tjerët

I jep kredi dhe thotë që jeni në hetim, vazhdojmë akoma

Edi Rama: Hë si jeni ju të tjerët, vazhdo ti Fevzi merru me ata të tjerët, inceneratorët

Ja pensioni i zonjës

Edi Rama: Aleksandër, çfarë i keni dhënë Fevziut sot, sillu një kafe këtyre

Artikulli paraprakEdi Rama e shtang Fevziun: Unë jam dashnor i gruas time dhe i…
Artikulli tjetërFevziu e sfidon, Rama ia thotë copë në emision: Të marr të çoj për…