Të gjithë jemi bërë të varur nga interneti.

Shumica prej nesh ndjehemi të humbur pa internet.

Advertisements

Problemet me internet të ngadaltë mund të jenë me të vërtetë nervozuese, kjo pasi sot interneti përdoret jo vetëm për komunikim por edhe për biznes.

Sot ka një numër pajisjesh që varen nga Wi-Fi, si celularët, tabletët dhe laptopët.

Advertisements

Ristartimi i pajisjes Wi-Fi nuk ju ndihmon për ta rritur shpejtësinë, por ekzistojnë disa mënyra që përmirësojnë shpejtësinë tuaj të internetit për të paktën tri herë më shumë.

Mos e mbani pajisjen Wi-Fi afër objekteve metalike ose elektrike

Advertisements

Frigoriferi ose mikrovala mund të ngadalësojë shpejtësinë e çdo pajisje Wi-Fi duke penguar sinjalin e tij.

Nuk duhet ta vendosni pajisjen që shpërndan Warles afër ndonjë objekti të tillë.

Artikulli paraprak‘Ejani të jetoni, ju japim 2 mijë eurο në muaj”, ky shtet afër nesh që ‘faI para’
Artikulli tjetërTërbohen grekët, analisti nxjer flamurin Shqiptar në studio: Kanë shkruajtur historinë (Video)