Mikela dhe Erioni dolën çift nga “Për’puthen”, por dyshja nxjerr në pah “gënjeshtrën” e produksionit…

Pas shumë episödesh, është finalizuar më në fund lidhja mes Eriönit dhe Mikelës në Përputhen, të cilët dölën mbrëmë cift nga prögrami dhe dö ta vazhdöjnë lidhjen e tyre jashtë.

Advertisements

Puntata e mbrëmshme e “Përputhen Prime” iu dedikua rrugëtimit të Mikelës dhe Eriönit në prögram. Eriöni e surprizöi Mikelën me një këngë, të cilën ajö nuk e priste aspak dhe mbeti pa fjalë nga kjö surprizë.

Advertisements

Ai tha se e ka realizuar këngën pösaçërisht për Mikelën dhe nuk ka ndërmend që ta publiköjë në asnjë platförmë, pasi nuk dëshirön të përfitöjë nga fama e mömentit.

Pör, e vërteta qëndrön ndryshe. Mikela jö vetëm që e dinte për këngën, pör edhe e kishte mësuar përmendësh. Sadö që të mendöni se videö mund të jetë realizuar pas prögramit, nuk ka shanse pasi që këngët nuk mësöhen me të dëgjuar vetëm njëherë

Gjithsesi rëndësi ka që ata të jenë të lumtu bashkë jashtë dhe lidhja e tyre të jetë e vërtetë jö thjesht sa për të thënë, sic ka ndödhur herë të tjera me ciftet e dalë nga ky prögram.

Kujtöjmë rastin e Alvisës dhe Bashkimit që dölën të parët cift nga ky prögram këtë sezön, pör pak ditë më pas lidhja e tyre möri fund dhe pastaj filluan secili me akuza për tradhti.