Ku i gjen paratë për udhëtimet e shpeshta? Shikoni si përgjigjet vëllai i Trixës

Me siguri e keni vënë re se sa shumë udhëton këngëtari Alban Ramosaj, për të cilat artisti është shprehur se i bën për të reflektuar dhe për të marrë energji e motivim.

Advertisements

Në Instagramin e tij ka shumë foto të bukura nga udhëtimet, dhe një ndjekës ka marrë guximin ta pyesë se ku i gjen paratë për të udhëtuar kaq shpesh.

Advertisements

Këngëtari nuk ka hezituar t’i përgjigjet dhe madje na dha një këshillë të vlefshme.

”Shtyp “flights” në Google-tap, shko tek datat pa destinacion dhe aty do të gjesh udhëtimet më të lira”, sugjeron Albani për fansat e tij.