Koronavirusi/ Mblidhet sot Komiteti Teknik i Ekspertëve, çfarë vendimit pritet të merret?

Komiteti Teknik i Ekspertëve do të mblidhet ditën e sotme në lidhje me situatën e epidemisë dhe masat anti-COVID në vend.

Advertisements

Duke qenë se numri i infektimeve ka rënë ndjeshëm muajt e fundit, pritet që Komiteti të lehtësojë edhe më tepër masat anti-COVID.

Advertisements