Bora ka kaq kohë që e pret këtë moment, që nuk po i vjen…

Shpesh bëhemi nostalgjikë dhe kujtojmë të shkuarën, fëmijerinë dhe kujtimet e saj. Njëjtë i ka ndodhur edhe Borës, e cila me një foto në Instagram na tregoi se ka 30 vite që pret të fitojë një biçikletë.

Advertisements

Dhe pse do të thoni ju?

Advertisements

Kush tjetër i mban mend çokollatat “Caotonic”, pas së cilës duhet të provoje e të provoje për të marrë një biçikletë.

Edhe Borës i ka zgjatur goxha pritja dhe me humor e tregoi edhe me një foto duke u kthyer pas në kohë.

“30 vite që pres të fitoj biçikletën”, ka shkruar ajo.

Neve na mbetet të pyesim, po ju sa keni që prisni?/revistawho.com