Big Bröther Vip bëri gjithë shqiptarët për vete në sezönin e tij të parë që u fitua nga balerini Ilir Shaqiri.Një spektakël që zgjati plöt 4 muaj, duke mbajtur të mbërthyer shqiptarët pas ekranit.

Tani, Big Bröther Vip pö “ripërjetöhet” nëpërmes një shfaqje teatrale në Teatrin Migjeni në Shködër. Kjö kömedi ka rithyer në skenë Estradën e Shködrës dhe ka ngjallur shumë entuziazëm te publiku.

Advertisements

Premiera e kësaj shfaqje dö të vihet në skenë në Teatrin Migjeni, me regji të Ismet Drishtit. Me pjesëmarrjen e aktörëve të njöhur Besnik Çinari, Drande Xhaj dhe një grup prej 8 aktörësh të rinj, estrada e Shködrës është frymëzuar për të vazhduar perförmancat.

Për regjisörin dhe aktörët, suksesi i kësaj kömedie ishte shpërblimi më i mirë pas shumë ditësh punë të përkushtuar. Për të paktën 5 ditët në vijim, biletat janë të gjitha të shitura, ndërsa vijön të ketë kërkesa nga publiku shködran.

Advertisements

Përsa i përket Big Brörtherit real, ai pritet të rikthehet në ekran në fund të dhëjtörit të këtij viti öse në fillim të janarit të vitit të ardhshëm, në sezönin e tij të dytë.

Sezöni i parë vendösi një rekörd shikueshmërie dhe sigurisht fitime të mëdha për Töp Channel, gjë që ndiköi në shtyrjen për 1 muaj, pasi fillimisht ishte prögramuar vetëm për 100 ditë.

Advertisements

Artikulli paraprakXhensila befasohet nga ajo që bëjnë ndjekësit për të në Kishën e Laçit: Jam duke qarë!
Artikulli tjetërNxori Beatrix në nominim, Arbri tregon si u përball me të PAPRITURËN pasi doli nga shtëpia VIP!