Një skenë që nuk shihet shpesh në ekrane ka ndodhur ditën e djeshme në emisionin e Rudina Magjistarit. Gjatë puntatës së djeshme, tema e emisionit ishte për ditën e kafshëve shtëpiake dhe për këtë ajo ftoi personazhe të njohura, përfshirë edhe këngëtaren Eranda Libohova bashkë me qenushët e saj. Por ajo që bëri të gjithë për të qeshur ishte momenti kur njëri nga qenushët e këngëtares, bën nevojën në emisionin e Rudinës. ‘Mos na bëj gjë’ i tha paraprakisht Rudina qenushëve mirëpo këto të fundit vijuan me kryerjen e nevojave personale.

‘Mbaresi e larg syri i keq. O lajthi, o syriizi. Edhe Tequila, qenushe me shume personalitet ishte’– shkruan Rudina në Instagram.

Advertisements