Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka reaguar pas shpalljes non grata të Aqif Rakipit dhe Ylli Ndroqit.

Yuri Kim:

Advertisements

Sot, Departamentit të Thesarit të Zyrës së Zyrës së SHBA-së për Kontrollin e Pasurive të Huaja (OFAC) përcaktoi shtatë familje dhe një vend në katër vende të Ballkanit Perëndimor, në Urdhrin Ekzekutiv (EO) 14033