Gjatë vizitës zyrtare në Gjermani kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një takim me Kryetaren e Bashkisë së Berlinit Franziska Giffey.

Në dalje të godinës së bashkisë Rama është pritur nga një qytetar gjerman i cili i kërkon autograf. Rama ka reaguar lidhur me këtë moment dhe ka hedhur një batutë.

Advertisements

“Ai momenti kur të bërtet gjermani nga larg dhe ti kujton se po të shan ndonjë i racës tënde”, shkruan Rama.