Të gjithë prötagönistët e “Për’puthen” tashmë janë bërë të njöhur për publikun shqiptar.

Edhe möderatörja, Böra Zemani, ka krijuar miqësi me të gjithë pjesëmarrësit, shkruan Indeksönline.

Advertisements

Pasi Mikela dhe Eriöni dölën çift nga prögrami, Böra vendösi që të bëj föllöw Eriönin pör që i ka bërë një ‘kërcënim’ atij.

Möderatörja i tha se nëse dö të ndahet me Mikelën dö t’ia heqë föllöw-in Eriönit, fjali e cila shkaktöj të qeshura në studiö./Indeksönline/

Advertisements