Mbrëmjen e djeshme me disa plane nga videoklipi i ri i cili do të jetë në bashkëpunim me Dafinën dhe Dj Geek, Beatrix zbuloi pamjen e saj sexy të veshur në ngjyrë të zezë dhe materialin lëkurë. E shoqëruar nga një qen Beatrix ka sjellë pamje të cilat më parë i kemi parë edhe tek Melinda Ademi.

Në një prej skenave të këngës “Melodia”, Melinda shfaqet e veshur në ngjyrë të zezë, materialin lëkurë dhe shoqëruar nga disa qenë të racës “Doberman”.

Advertisements

Të jetë ky kombinim dhe zgjedhje e vajzave një rastësi? Këtë nuk e dimë, por ky ishte një xing i radhës!

Advertisements