Blogeri Olti Curri ka ndarë me ndjekësit e tij në Instagram një video të artistes së mirënjohur Lediana Çelo dhe krahas saj ka shkruar edhe një të vërtetë që mbase shumëkujt i dhemb.

Olti ka shkruar:
“Ledina Çelon, koleget e shohin me makinë llogaritëse në dorë. U kanë shkuar ndërhyrjet sa një shtëpi te Fresku dhe prapë nuk krahasohen, shto edhe moshën.

Advertisements

Prandaj thonë: janë punët e Zotit. Prandaj më mirë investoni me imobiliare. Olti Curri motivues pa motiv.”