Bregdeti i Ranës së hedhur në Shëngjin është mbuluar nga pulat e ngordhura. Ende nuk dihet nëse shpendët janë hedhur në këtë zonë, apo janë sjellë nga dallgët e detit.

Deri tani në terren nuk janë parë asnjë nga institucionet përgjegjëse për të verifikuar situatën e cila ndodh në një kohe që gripi i shpendëve ka prekur dhe vendin tonë e deri më tani kemi mijëra pula të ngordhura.

Advertisements

Sipas të dhënave zyrtare, deri tani në qarkun e Lezhës nuk ka asnjë rast me gripin e shpendëve.