Përmes një postimi në Instagram Evi Reci ka bërë me dije se ka humbur gjyshen e saj.

Këngëtarja dhe moderatorja ka publikuar në rrjetint e saj socilal një fotografi ku ishte kapur për dore me të shtrenjtën e saj, krahas së cilës ka shkruar dhe disa fjalë prekëse.

Advertisements

“Durrësi dhe Saranda nuk do të jenë më kurrë njësoj për mua. Nana duhet të prisje dhe pak. Unë e di që çdo pasdite më shihje në televizor dhe çdo koncert timin, por ne kishim akoma për të kërcyer vallet dhe të këndonim polifoninë e jugut.

Ja kështu dorë për dore do të kujtoj. Tek porti i Durrësit, aty ku nuk do më presësh më ti. Nana Aleksandra, do më mungosh shumë,” ka shkruar moderatorja.

Advertisements