Alvisa Qarri ka qenë njëra ndër konkurentet më të përfolura në “Pëprputhen”.

Ajo doli cift me djalin nga Kosova, Bashkim Saitin, por nuk shkoi gjatë ata u ndanë, shkruan”Kosovarja”.

Advertisements

Alvisa qëndron mjaftë e afërt me ndjkësit në Instagram, dhe së fundmi është pyetur nëse do të rikthehej sërish në “Pëputhen”.

“Një eksperiencë e tillë nuk mund të ndodh dy herë”- ka shkruara ajo.

Advertisements