Analisti turk nxjer falmurin shqiptar në emision dhe thotë:

Këta e kanë shkruajtur historinë e vërtetë.

Advertisements

Analisti turk Ahmet Cakar në emision nuk e ka mbajtur veten dhe ka shprehur hapur das hurinë për shqiptarët dhe për tr iumfet tona si popull gjithandej.

Shqiptarët janë popull i vendosur, besnik dhe të suksesshëm në të gjitha lëmitë.

Advertisements

Ata e kanë shkruajtur historinë e vërtetë prandaj unë i admiroj dhe mbë shtes në çdo drejtim.

Ata janë vëllezrit tanë dhe nxori flamurin shqiptar nga gjoksi para miljona shikuesve.