Kryeministri Edi Rama në një konferencë të mbajtur ditën e sotme ka publikuar rezultatet e Këshillimit Kombëtar dhe ka deklaruar se Shqipëria do të legalizojë kanabisin për përdorim mjekësor.

Advertisements

“Ne do të procedojmë siç shprehen qytetarët. Do të legalizojmë kanabisin për përdorim mjekësor dhe do të hapim një front të ri pune dhe rritje ekonomike përveç edhe një rritje në aspektin teknologjik.

S’ka dilemë për këtë. Çfarë qytetarët kanë thënë ajo do të bëhet, nuk diskutohet”, tha Rama.

Advertisements

Në pyetjet gjatë procesit të Këshillimit Kombëtar, 61% e qytetarëve shqiptarë janë shprehur pro legalizimit të kanabisit./Opinion.al