Blogerja e njohur Armina Mevlani ka bërë një deklaratë që ka habitur publikun.

Advertisements

Teksa po diskutohej në “Goca dhe Gra” tema: “Kush duhet t’i mbajë lekët në shtëpi, burri apo gruaja”, Armina u përgjigj duke thënë se është burri ai që duhet të sjellë lekët në shtëpi, ndërsa ajo vetë është një grua tradicionale.

Advertisements

“Unë jam tradicionale, burri duhet të punojë të sjell lekë, unë të rris fëmijët në shtëpi, tu përkushtohem atyre”, tha Armina Mevlani në studio, ndërsa Fatma është habitur dhe e ka kundërshtuar.