Ju keni lënë takime, keni bërë telefonata, keni dërguar mesazhe, keni bërë seks, e dëshironi atë “si të çmendur”, por ai nuk duket aq i nxehtë.

Kur të vijë koha për ta diskutuar, pra për të sqaruar se ku po shkon marrëdhënia juaj, çfarë është gjithçka që është zhvilluar mes jush dhe çfarë dëshironi nga njëri-tjetri, nëse dëgjoni nga goja e tij disa nga këto fraza apo edhe më keq dhe në tre, merrni vendimin që ai nuk dëshiron asgjë më shumë nga ju:

Advertisements

“Nuk te meritoj”

A nuk ndjeni përzierje kur dëgjoni këtë? Asnjë burrë nuk e beson vërtet këtë, ai thjesht e thotë sepse mendon se thjesht do t’ju shpëtojë.

Advertisements

“Dua të gjej veten. Nuk është faji yt, është faji im”

Përkthim i thjeshtë: “Unë dua vetëm të bëj seks pa asnjë detyrim tjetër dhe nëse ju pëlqen. Nëse dëshironi të njëjtën gjë, mirë, nëse jo, shumë keq”.

Advertisements

“Dua të kalojmë mirë dhe të shohim”

Që do të thotë, ne nuk do të shohim asgjë, unë do të kaloj mirë dhe ju do të shpresoni. E kuptoni që ai thjesht do të bëjë “treshe” dhe do t’ju ​​kalojë si kundërshtarii në futboll?

Artikulli paraprakDonaldi i lidhur me Egzonën? Del fotoja e pushimeve në Zvicër
Artikulli tjetërKujdes, rrezikoni shumë! Asnjëherë mos i shtrini këmbët në kroskotin e makinës