Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Poloni, ku një 49-vjeçar është arr estuar pasi ak uzohet se ka përd hunuar një 19-vjeçare ukrainase.

Advertisements

Mediat e huaja raportojnë se 19-vjeçarja ishte larguar nga Ukraina për t’i shpëtuar bo mbar dimeve ruse, por ra pre e një su lmi se ksual nga një burrë në Poloni.

Incidenti ngre shqetësime për traf ikimin e qenieve njerëzore dhe shfr ytëzimin se k sual si pasojë e pushtimit rus.

Advertisements

Ai i kishte ofruar ndihmnë 19-vjeçares për ta strehuar por më pas e ka përd hunuar.

Advertisements

19-vjeçarja ukrainase nuk flet polonisht dhe i besoi një burri që i premtoi se do ta ndihmonte dhe do t’i ofronte strehë dhe ushqim.

Artikulli paraprakMedia ndërkombëtare jehonë protestës në Tiranë: Shqiptarët fajësojnë qeverinë!
Artikulli tjetërE tmerrshme!! Burri vret gruan 35 vjeçare shqiptare në sy të fëmijëve