Bota do GODlTET nga virusi vd*kjeprurës, i FRlKSHË parashikimi i Baba Vangas për 2022

arashikimet e Baba Vangës të gjitha kanë rezultuar të verteta, nga sulmi terrorist I 11 shtatorit dhe deri te pandemia e koronavirusit.

Advertisements

Për vitin 2022 ajo ka parashikuar 6 ngjarje:

Advertisements

1.Rriten fatkeqësitë natyrore, veçanërit tërmetet dhe cunamet

Sipas profecive të Baba Vanga, do të kemi përmbytje të rënda në disa vende aziatike së bashku me Australinë në vitin 2022.

Profetia e famshme kishte parashikuar më parë cunamin e vitit 2004, në të cilin vdiqën më shumë se 200,000 njerëz.

2.Sërish një virus fatal, këtë radhë adresa është në Siberi

Për vitin 2022 ajo ka parashikuar një tjetër virus vd ekjepr urës i cili do të zbulohet në Siberi dhe do të përhapet me shpejtësi dhe situata do të dalë jashtë kontrollit.

3.Kriza e ujit të pijshëm

Shumë qytete në mbarë botën mund të kenë mungesë uji të pijshëm në vitin 2022.

4.Alienët po vijnë mes nesh

Asteroidi i njohur si ‘Oumuamua, të cilin shkencëtarët janë përpjekur ta zgjidhin ditët e fundit, ishte gjithashtu ndër parashikimet e orakulles bullgar. Sipas profecisë, ky meteor do të dërgohet nga alienët për të kërkuar jetë në Tokë.

5.Uria

Baba Vanga parashikon se në vitin 2022, temperatura do të rritet në 50 gradë në Indi, një nga vendet më të populluara në botë, dhe karkaleca dhe krijesa të ngjashme do të pushtojnë fushat. Pas fatkeqësive të njëpasnjëshme, në Indi pritet një zi e madhe buke

6.Jeta virtuale merr kontrollin

Ekspertët që shqyrtojnë thënien e orakulles bullgare: “Trupat e njerëzve nuk do të jenë të drejtë, do t’u dalin gunga”, ky parashikim i Baba Vangës mendoeht se lidhet me varësinë në rritje nga teknologjia